Webprogramozás, backend fejlesztés

Koherens és magas kódminőséget garantáló fejlesztési irányelvekkel, verziókezelési folyamatokkal, dokumentációs standardokkal valamint egy válogatott szakmai team-mel dolgozunk.

A backend divíziójában egy kreatív, problémamegoldó műhelymunka keretében zajlik mindazon üzleti funkció kutatás-fejlesztése, amelyeket a projektjeink tervezési szakaszában megálmodunk és a frontend fejlesztés során megjelenítésre előkészítünk. Vagyis a backend fejlesztés feladata az üzleti logika megvalósítása. Projektjeink jelentős részében PHP-alapú keretrendszerekkel és portál-technológiákkal dolgozunk, amelyekhez egyedi alkalmazásokat és rendszerintegrációs megoldásokat szállítunk. Fejlesztőink több tízezer órányi Magento és Wordpress projekten edződve hazai és nemzetközi munkatapasztalattal rendelkeznek.

Open-source szemlélet

A nyílt forráskódú technológiák a legjobb barátaink. Legyen szó médiaportálról, vállalati oldalról vagy webáruházról, minden projektünkben igyekszünk maximálisan kihasználni a fejlesztői közösségek felhalmozott tudását, és ahhoz hozzátenni saját szakértelmünket. Ez költséghatékonyabbá, gyorsabbá és könnyebben támogathatóvá teszi projektjeinket. Leggyakrabban Magento és WordPress alapokon valósítjuk meg fejlesztéseinket – mindkét platformon piacvezető szaktudással rendelkezünk a hazai szolgáltatásfejlesztési kínálatban.

Kiváló kódminőség

Nemzetközi nagyvállalati projektjeink révén az átadott fejlesztéseink gyakran esnek át szigorú, tőlünk független minőségi auditon, amelyeken rendre kiváló minősítést kapunk. Fejlesztéseinket jól dokumentáltan és verziókezelten készítjük, kollégáink pedig magas színvonalú rendszertervezési, tesztelési és kollaborációs eljárások mellett dolgoznak.

Stabil fejlesztői háttérország

Nem kötünk kompromisszumokat, csak a legjobb szakemberekkel dolgozunk együtt. Az Oander fejlesztőjévé válni nem sétagalopp: új kollégáink felé rendkívül magas szakmai küszöböt állítunk, amely HR politikánk és a kiválasztási folyamatunk sarkalatos eleme. Csak így biztosíthatjuk, hogy fejlesztő kollégáink nemcsak megkérdőjelezhetetlen szaktudásukkal, de proaktív személyiségükkel is egytől-egyik hozzájárulnak ügyfeleink eredményességéhez.